Ugn

Välja rätt ugn

Traditionell eller äventyrlig?

Vilket matlagningssystem passar dig bäst? Våra traditionella och multifunktionella ugnar kombinerar enkla men smart utformade funktioner som gör all matlagning lätt och rolig.

Traditionell
Varm upptill, sval nedtill – en traditionell ugn är ett bra val för matlagare som vill ha det okomplicerat.

Multifunktionellt
Ta din matlagning till nya nivåer med den multifunktionella ugnen. Med extrafunktioner för bl.a. pizza och grill blir matlagningen så mycket roligare!

Bli förälskad i ånga

Med en ångugn från Zanussi kan du laga mat snabbare, bevara näringsämnen bättre och njuta av oslagbar mångsidighet. Med mild upphettning utifrån och in förhöjs smaken perfekt. Du kan inte få godare mat.

Design med italiensk touch

Zanussis vitvaror är utformade för ett levande hem – funktionella och lätta att använda, med en modern och säker italiensk stil. Och vi har inte snålat med coola detaljer – ytor som är behandlade mot fingeravtryck och en serie färger med bl.a. rostfritt stål, svart, vitt och fläckresistent emalj.Den självrengörande ugnen!
Att skura ugnen är ett smutsigt arbete. Vi tycker att det ska gå fort och lätt. Så vi gjorde något åt det med vår självrengörande pyrolysugn. Ugnen hettas upp till 500 ºC, så att alla matrester förbränns till en fin aska som du enkelt kan torka bort vid tillfälle. Du slipper svettas för att bli av med ugnsfett – det är briljant.

Mästerkock eller nybörjare i köket?

Lagar du femstjärnig mat varje dag, eller tycker du det är krångligt att koka vatten? Zanussis ugnar passar både ovana och ambitiösa matlagare. Så om du behöver lite hjälp ställer ugnen själv in perfekt tid och temperatur. Eller, om du vill imponera med din skicklighet i köket, så kan du laga flera rätter samtidigt med våra dubbelugnar.

Nästa guide:Kylskåp

Föregående guide:Torktumlare

 

Skicka till en vän

Skicka till fler vänner

Förhandsgranska e-postmeddelandet Hej, Du kanske skulle tycka det här är intressant

Stäng
 

Välj var detta ska delas

Stäng
 
Stäng